Startpagina website maken PHP script

Geplaatst op 21-05-2023

Categorie: Computer en internet

Vrolijk Internet Services levert verschillende PHP scripts voor het maken van uw website. Afhankelijk van het soort website dat u wilt maken, kunt u een script kiezen. Voor het ontwikkelen van een startpagina website is het Startpagina Script het juiste script.

Het in elkaar zetten van een startpagina website lijkt een complexe taak, maar gelukkig bevat het Startpagina Script een gebruiksvriendelijke interface zodat u op een intuïtieve manier uw startpagina site kunt maken. Vanuit het dashboard kunt u dochterpagina’s toevoegen, rubrieken aanmaken en links plaatsen. Ook is met dit dashboard de volgorde van de rubrieken en links die op de dochterpagina’s worden weergegeven aan te passen.

Uw startpagina website zal worden voorzien van een responsief design zodat uw site er op verschillende schermformaten goed uitziet.

Door de flexibiliteit van PHP is het mogelijk om functies aan het script toe te voegen of bestaande functies te wijzigen. Beschikt u niet over uitgebreide programmeerkennis, dan voorziet het Startpagina Script u van de mogelijkheid om op een simpele manier uw eigen startpagina site in elkaar te zetten.

Bezoek de website van Vrolijk Internet Services voor meer informatie over het Startpagina Script. Met de verkoop van backlinks kunt u een extra inkomstenbron genereren. Er is een formulier waarmee gebruikers links kunnen indienen en u kunt verschillende prijsopties aanmaken. Betalingen kunnen worden verwerkt door een koppeling te leggen met de betaalprovider Mollie. Ook kan er een koppeling met DigiWallet of PayPal worden gelegd voor het ontvangen van de online betalingen. Wanneer bij het controleren van de betaling door het script blijkt dat te betaling succesvol is geweest, dan zal de link direct door het script worden geplaatst. U hoeft als websitebeheerder de aangemelde links dus niet meer handmatig te keuren zodra voor de plaatsing is betaald.